ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ ՆԻՍՏԻ
ԱՐՁԱՆԱԳՐՈՒԹՅՈՒՆԻՑ ՔԱՂՎԱԾՔ
9 մարտի 2017 թվականի N 10
6. ՊԱՐՏԱԴԻՐ ՍՊԱՆԴԱՆՈՑԱՅԻՆ ՄՈՐԹԻ ԿԻՐԱՌՄԱՆ ՈԼՈՐՏՆԵՐԻՆ ԵՎ ԺԱՄԱՆԱԿԱՑՈՒՅՑԻՆ ՀԱՎԱՆՈՒԹՅՈՒՆ ՏԱԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
Հավանություն տալ պարտադիր սպանդանոցային մորթի կիրառման ոլորտներին և ժամանակացույցին` համաձայն հավելվածի:
ՍՏՈՐԱԳՐՎԵԼ Է ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՎԱՐՉԱՊԵՏԻ ԿՈՂՄԻՑ 2017 ԹՎԱԿԱՆԻ ՄԱՐՏԻ 10-ԻՆ
Հավելված
ՀՀ կառավարության
2017 թ. մարտի 9-ի նիստի
N 10 արձանագրային որոշման
ՊԱՐՏԱԴԻՐ ՍՊԱՆԴԱՆՈՑԱՅԻՆ ՄՈՐԹԻ ԿԻՐԱՌՄԱՆ ՈԼՈՐՏՆԵՐԸ ԵՎ ԺԱՄԱՆԱԿԱՑՈՒՅՑԸ
._____________________________________________________________________.
|N |Ոլորտային դասակարգումը |Կատարման ժամկետը |
|__|_________________________________________|________________________|
|1 |Պետական գնումներով սպանդանոցային ծագման |2017 թվականի մայիսի 1-ից|
| |մսի ձեռքբերում | |
|__|_________________________________________|________________________|
|2 |Մսամթերքի արտադրություն (տեղական |2017 թվականի նոյեմբերի |
| |սպանդանոցային ծագման միս օգտագործելու |1-ից |
| |դեպքում) | |
|__|_________________________________________|________________________|
|3 |Տեղական արտադրության սպանդանոցային ծագման|2017 թվականի նոյեմբերի |
| |մսի արտահանում |1-ից |
|__|_________________________________________|________________________|
|4 |Երևան քաղաքի հանրային սննդի կազմակերպման|2018 թվականի ապրիլի 1-ից|
| |օբյեկտներում (տեղական սպանդանոցային | |
| |ծագման միս օգտագործելու դեպքում) | |
|__|_________________________________________|________________________|
|5 |Երևան քաղաքի տեղական սպանդանոցային |2018 թվականի մարտի 1-ից |
| |ծագման մսի առևտրի իրականացման վայրերում | |
|__|_________________________________________|________________________|
|6 |ՀՀ Արագածոտնի, Արարատի, Արմավիրի, |2018 թվականի հունիսի |
| |Գեղարքունիքի, Կոտայքի, Լոռու, Շիրակի, |1-ից |
| |Սյունիքի, Տավուշի, Վայոց Ձորի մարզերի | |
| |տեղական սպանդանոցային ծագման մսի առևտրի | |
| |իրականացման վայրերում | |
|__|_________________________________________|________________________|
|7 |ՀՀ Արագածոտնի, Արարատի, Արմավիրի, |2018 թվականի հուլիսի |
| |Գեղարքունիքի, Կոտայքի, Լոռու, Շիրակի, |1-ից |
| |Սյունիքի, Տավուշի, Վայոց Ձորի մարզերի | |
| |հանրային սննդի կազմակերպման օբյեկտներում | |
| |(տեղական սպանդանոցային ծագման միս | |
| |օգտագործելու դեպքում) | |
._____________________________________________________________________.