Սեղմել Esc փակելու համար:
ՀՀ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ 2011 ԹՎԱԿԱՆԻ ՄԱՅԻՍԻ ...
Քարտային տվյալներ

Տեսակ
Գործում է
Ընդունող մարմին
Ընդունման ամսաթիվ
Համար

Ստորագրման ամսաթիվ
ՈՒժի մեջ մտնելու ամսաթիվ
ՈՒժը կորցնելու ամսաթիվ
Ընդունման վայր
Սկզբնաղբյուր

Ժամանակագրական տարբերակ Փոփոխություն կատարող ակտ

Որոնում:
Բովանդակություն

Հղում իրավական ակտի ընտրված դրույթին X
irtek_logo
 

ՀՀ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ 2011 ԹՎԱԿԱՆԻ ՄԱՅԻՍԻ 26-Ի N 711-Ն ...

 

 

040.0019.230117

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅՈՒՆ

ՈՐՈՇՈՒՄ

 

19 հունվարի 2017 թվականի N 19-Ն

 

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ 2011 ԹՎԱԿԱՆԻ ՄԱՅԻՍԻ 26-Ի N 711-Ն ՈՐՈՇՄԱՆ ՄԵՋ ՓՈՓՈԽՈՒԹՅՈՒՆ ԿԱՏԱՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ

 

Հայաստանի Հանրապետության կառավարությունը որոշում է.

i

1. Հայաստանի Հանրապետության կառավարության 2011 թվականի մայիսի 26-ի «Հոգեբուժական կազմակերպություններում պահվող անձանց սննդի օրական միջին չափաբաժինները, հանդերձանքի չափաբաժինները և դրանց շահագործման ժամկետները, անկողնային ու հիգիենիկ պարագաների չափաբաժինները և դրանց շահագործման ժամկետները սահմանելու մասին» N 711-Ն որոշման N 1 հավելվածը շարադրել նոր խմբագրությամբ` համաձայն հավելվածի:

2. Սույն որոշումն ուժի մեջ է մտնում պաշտոնական հրապարակման օրվան հաջորդող տասներորդ օրը:

 

ՍՏՈՐԱԳՐՎԵԼ Է ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՎԱՐՉԱՊԵՏԻ ԿՈՂՄԻՑ

2017 ԹՎԱԿԱՆԻ ՀՈՒՆՎԱՐԻ 23-ԻՆ

 

Հավելված

ՀՀ կառավարության

2017 թվականի հունվարի 19-ի

N 19-Ն որոշման

 

«Հավելված N 1

ՀՀ կառավարության

2011 թվականի մայիսի 26-ի

N 711-Ն որոշման

 

ՀՈԳԵԲՈՒԺԱԿԱՆ ԿԱԶՄԱԿԵՐՊՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐՈՒՄ ՊԱՀՎՈՂ ԱՆՁԱՆՑ ՍՆՆԴԻ ՕՐԱԿԱՆ ՆՎԱԶԱԳՈՒՅՆ ՉԱՓԱԲԱԺԻՆՆԵՐԸ

 

._____________________________________________________________________.

|Սննդամթերքի անվանումը              |Չափի |Մեկ մարդու համար,          |

|                                   |միա- |օրական (զտաքաշ)            |

|                                   |վորը |___________________________|

|                                   |     |երեխաների    |մեծահասակների|

|_____________________________________________________________________|

|                       1. Հաց և  հացամթերք                           |

|_____________________________________________________________________|

|Ցորենի հաց                         |գրամ |450          |500          |

|___________________________________|_____|_____________|_____________|

|Ցորենի ալյուր                      |գրամ |10           |10           |

|___________________________________|_____|_____________|_____________|

|Կարտոֆիլի ալյուր                   |գրամ |8            |5            |

|___________________________________|_____|_____________|_____________|

|Մակարոնեղեն                        |գրամ |30           |40           |

|___________________________________|_____|_____________|_____________|

|Ձավարեղեն, ընդեղեն                 |գրամ |70           |80           |

|___________________________________|_____|_____________|_____________|

|Չորահաց (սուխարի)                  |գրամ |2            |6            |

|_____________________________________________________________________|

|                            2. Կարտոֆիլ                              |

|_____________________________________________________________________|

|Կարտոֆիլ                           |գրամ |300          |300          |

|_____________________________________________________________________|

|                 3. Բանջարաբոստանային մշակաբույսեր                   |

|_____________________________________________________________________|

|Բանջարեղեն                         |գրամ |400          |400          |

|_____________________________________________________________________|

|           4. Մրգեր, հատապտուղներ, ընկուզազգիներ և  խաղող            |

|_____________________________________________________________________|

|Թարմ մրգեր                         |գրամ |200          |250          |

|___________________________________|_____|_____________|_____________|

|Չորացրած մրգեր                     |գրամ |20           |25           |

|_____________________________________________________________________|

|                     5. Շաքար և  հրուշակեղեն                         |

|_____________________________________________________________________|

|Շաքար, մուրաբա, ջեմ, մեղր,         |գրամ |70           |70           |

|հրուշակեղեն                        |     |             |             |

|_____________________________________________________________________|

|                       6. Կաթ և  կաթնամթերք                          |

|_____________________________________________________________________|

|Կաթնաշոռ                           |գրամ |60           |35           |

|___________________________________|_____|_____________|_____________|

|Կաթ                                |գրամ |200          |200          |

|___________________________________|_____|_____________|_____________|

|Մածուն, կեֆիր                      |գրամ |200          |200          |

|___________________________________|_____|_____________|_____________|

|Թթվասեր                            |գրամ |30           |30           |

|___________________________________|_____|_____________|_____________|

|Պանիր                              |գրամ |10           |15           |

|_____________________________________________________________________|

|                         7. Միս և  մսամթերք                          |

|_____________________________________________________________________|

|Միս                                |գրամ |120          |125          |

|___________________________________|_____|_____________|_____________|

|Թռչնամիս                           |գրամ |30           |30           |

|_____________________________________________________________________|

|                        8. Ձուկ և  ձկնամթերք                         |

|_____________________________________________________________________|

|Ձուկ, ծովամթերք                    |գրամ |30           |42           |

|_____________________________________________________________________|

|                              9. Ձու                                 |

|_____________________________________________________________________|

|Ձու                                |հատ  |2 (շաբաթական)|2 (շաբաթական)|

|_____________________________________________________________________|

|                     10. Կարագ և  բուսական յուղեր                    |

|_____________________________________________________________________|

|Կարագ                              |գրամ |30           |30           |

|___________________________________|_____|_____________|_____________|

|Բուսական յուղ                      |գրամ |25           |30           |

|_____________________________________________________________________|

|                     11. Ոչ ալկոհոլային խմիչքներ                     |

|_____________________________________________________________________|

|Կակաո, սուրճ                       |գրամ |3            |2            |

|___________________________________|_____|_____________|_____________|

|Թեյ                                |գրամ |1            |2            |

|___________________________________|_____|_____________|_____________|

|Մրգային հյութեր                    |մլ   |200          |200          |

|_____________________________________________________________________|

|                           12. Այլ մթերք                             |

|_____________________________________________________________________|

|Տոմատի մածուկ                      |գրամ |5            |5            |

|___________________________________|_____|_____________|_____________|

|Խմորիչ                             |գրամ |1            |1            |

|___________________________________|_____|_____________|_____________|

|Աղ` յոդացված                       |գրամ |5            |5            |

|___________________________________|_____|_____________|_____________|

|Համեմունք                          |գրամ |1            |1            |

|___________________________________|_____|_____________|_____________|

|Մասուր                             |գրամ |20           |20           |

._____________________________________________________________________.

 

 

pin
ՀՀ կառավարություն
19.01.2017
N 19-Ն
Որոշում